Anton Vőfély – Anton Brautführer

Grüss Gott és Jó napot! 🙂

…Modern sváb vőfély…de nem csak sváboknak.

Kresz Antal –„Anton” vagyok. Nagyon fontos számomra a tradíciók és hagyományok ápolása és mindezek mellett egy modern – korunknak megfelelő igazi lakodalmas hangulat megteremtése.
A házasság életünk egyik legfontosabb mérföldköve, különleges helyet foglal el a szívünkben. Éppen ezért ennek a csodálatos napnak az eseményeit mindannyian tökéletesre szeretnénk, melyben segítséget nyújthatok Nektek, kedves házasuló pár.

Vőfélyi („ceremóniamesteri”) tevékenységemet rokoni/baráti/ismerős körben kezdtem el 2014-ben -mondhatni hobbiból.  Családom támogatásának hatására komolyabban is elkezdtem foglalkozni eme
szakmával. „Sváb – magyarországi német” származásomból fakadóan nemzetiségem hagyományaiból merítve vőfélyi aktivitásom emlékezetes lakodalmakat eredményeztek. A német precizitás a „Brautführer” azaz vőfély tevékenységében is meg kell jelennie, fontosnak tartom, hogy pontos és igényes vőfély legyek.

Igényeiteknek megfelelően hagyományos és/vagy modernizált, mondhatni névre szóló vőfélyi tevékenységet folytatok (akár hagyományos elemekkel is átszőve). Azt gondolom, hogy egy jó vőfély nem csak általánosságban szavalja a rigmusokat a lakodalomban – hanem előzetesen kicsit megismerkedve a párral – személyes, igazán a párra jellemző tulajdonságok ismeretében szavalja el üdvözlését/kikérőjét/búcsúztatóját a menyasszonynak és a vőlegénynek. Azt vallom, hogy a vőfély akkor jó vőfély, ha nem beszél sokat, de azért túl keveset sem: mindig az aktuális helyzetnek megfelelően lép mondhatni akcióba.

Veletek közösen megtervezett forgatókönyvvel segítem és teszem tehermentessé számotokra a NAGY napot, hogy ti valóban felhőtlenül, szórakozva éljétek meg esküvőtöket, ne csak túléljétek. Akár egészen a vendégek fogadásától a hajnalba nyúló mulatozásig mellettetek lehetek segítő pillérként!

Mint ahogy már említettem, a vőfélyi mondandók személyessé tételét; fontos megjegyeznem, hogy
minden esküvőre külön készülök, nincs két egyforma szavalás, nincs állandó sablon! Személyiségemből fakadóan jól improvizálok, az egyediség nagyon fontos számomra, koromból fakadóan fiatal lendületes mentalitással vegyítve.

Szeretnék nektek segíteni, hogy emlékeitekben tökéletes emlék maradjon nagy napotok!
Amennyiben felkeltettem érdeklődéseteket, keressetek fel bizalommal!

A tevékenységről számlát tudok kiállítani.

Itt tudod előzetesen megnézni, hogy szabad-e nálam még a Nagy napotok dátuma:

Esküvő dátuma:
évhónapnap.

Esküvő helyszínének irányítószáma:

Elérhetőségek